Јас-sarveuse-на-ресторан

Јас Sarveuse на ресторан

Помош келнерката да им служи на клиенти на ресторанот што е можно поскоро.
Целта е да се заработи најмногу пари е можно, користете пари да améiorer вашиот ресторан.

Контроли.

  • : Сите се игра глувчето.

78% сакам оваа игра
Сите игри