Loje-te-menaxhimit-nje-qendrim-hamburger

Lojë të menaxhimit një qëndrim Hamburger

Menaxhon një hamburger të qëndrojë dhe të shërbejë klientëve tuaj shpejt për të gjeneruar një fitim maksimal.

Kontrollet.

  • Përdorni miun për të luajtur.

72% love këtë lojë
Të gjitha lojrat