Restorant-cirk

Restorant cirk

Kjo lojë është që të shërbejë konsumatorëve të këtij restoranti janë në kafshët e cirkut fakt. Ajo është luajtur duke përdorur vetëm miun dhe vjen me një tutorial.

80% love këtë lojë
Të gjitha lojrat