Pergatitja-e-lojes-milkshake

Përgatitja e lojës Milkshake

Ju keni qenë vetëm i përfshirë në një bar milkshake, të marrë kontrollin dhe pije préapare konsumatorëve të tyre të zgjedhur.

Kontrollet.

  • : Luaj me miun.

87% love këtë lojë
Të gjitha lojrat