Restorant-indian-ne-xhungel

Restorant indian në xhungël

Përgatitja Tandoori pule për kafshët e xhunglës dhe fitojnë të holla.

Kontrollet.

  • : Përdorni miun për të luajtur.

81% love këtë lojë
Të gjitha lojrat