Tarrace-e-nje-restorant

Tarracë e një restorant

Luaj kamariere dhe të shërbejë për të konsumatorëve sa më shpejt të jetë e mundur.

Kontrollet.

  • : Luaj me miun.

82% love këtë lojë
Të gjitha lojrat